`·.¸¸.·´´¯`··._.· vs-03-dhw `·.¸¸.·´´¯`··._.·

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

multe faci tu la vara... ia un ulei si spor la treaba, si mai vrem poze ca doar e '' my ride''.
    Nu sufar de nebunie, doar savurez fiecare moment al acesteia!!

Comment

sefu' daca ele mai merg ca nu's asa de uzate dc sa le schimb ? si acum nu ma grabesc da fac schimburile de consumabile pt ca in mod normal trb sa le fac in martie pe 10 de obicei asa ca ... am sa le fac cand am timp si chef nu-i graba bani sa ai si noi sa fim sanatosi

Comment

Originally posted by user2000 View Post
        sefu' daca ele mai merg ca nu's asa de uzate dc sa le schimb ? si acum nu ma grabesc da fac schimburile de consumabile pt ca in mod normal trb sa le fac in martie pe 10 de obicei asa ca ... am sa le fac cand am timp si chef nu-i graba bani sa ai si noi sa fim sanatosi
        bine prietene, cum zici tu, dar...consumabilele le schimbi la un anumit numar de km nu la o data anume, ca daca faci in 6 luni 900 km nu schimbi si ulei si filtru si tot ca a venit 10 martie. numai bine.

Comment

buna tare investitia in chei sper ca stii sa le folosesti;;;daca venei la intalnire iti dadeam acele chei cu imprumut sa-ti faci treaba si mai primeai si ceva sfaturi utile in legatura cu ce vrei sa faci pe la masina sau poate crezi ca e mai bine sa te holbezi toata ziua la tutorialele lu'streulea;;;mai sunt oameni care au habar in tara asta'vreo catva sunt si prin barlad

Comment

ziceam de placute si romeo stii tu ce-i al tau e la tau ms oricum mai ramane semnul de intrebare in locul uleiului

Comment

ziceam de placute si romeo stii tu ce-i al tau e la tau ms oricum mai ramane semnul de intrebare in locul uleiului
              pai pana pe 10 martie ai timp sa te hotarasti.

Comment

da ce-i pe 10 martie ? ca sambata ii 26 feb. ?

Comment

asa ai zis tu sefu , ca atunci e timpul, sau ai uitat? citeste ce ai scris ca doar nu am scris eu

Comment

aaaaa dapoi la ce frig ii afara nu-mi mai vine sa le fac daca e asa de frig si maine nu mai fac nimic

Comment

deci cum ziceam ... azi am facut schimburile de bujii, filru ulei ,ulei ,filtru de aer, si acel buson are o garnitura si am sa pun niste poze
                      am pus 3 L de ulei castrol magnatc 5W40 dar cred ca mai iau 1
                      Attached Files

Comment

Sall baga un stripping pe stalpi si niste proiectoare,pe langa achizitiile astea de consum!!
                        Tinc fest !!

Comment

asta aveam de gand dar la proiectoare daca fac rost de ele la un pret bun si colantele de stalpi o sa mi le fac cand o sa-mi fac si emblemele negre

pana la urma am mai fost azi si i-am mai luat un l de ulei si am mai pus pana aproape de max si restul ..."lasa ma sa fie acolo "
                          Last edited by user2000; 27 February 2011, 13:25. Reason: Automerged Doublepost

Comment

si am uitat de poza asta nu stiu daca se vede bine (e facuta cu telefonul si e prea aproape) ca sa stiu la anul la cati km am facut schimburile
                            Attached Files

Comment

Frumoasa masina cel mai mult imi place in prima poza cu, coarnele de ren. Bafta in continuare!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google